Líbeznice mají projektovou mapu

Ode dneška se Líbeznice připojují k platformě #PinCity, díky čemuž se obecní úřad ještě více otevře občanům a společně se pak budou moci podílet na rozvoji obce. „PinCity pro nás představuje zjednodušení komunikace a zpřehlednění prezentace našich rozvojových projektů,“ komentuje zavedení platformy starosta Martin Kupka.
PinCity je uživatelsky příjemný systém, který na jednom místě nabízí přehled všech informací o rozvoji obce – tedy o probíhajících, ale i plánovaných projektech. Projekty obce bude možné komentovat a lajkovat – podobně jako na sociálních sítích. Další výhodou je také přidávání vlastních návrhů, které obec může realizovat. Cílem je vytvořit místo, kde bude probíhat konstruktivní dialog mezi vedením obce a občany.
Každý, koho budoucnost Líbeznic zajímá, může jednotlivé projekty sledovat na stránkách libeznice.pincity.cz, případně se na ně dostat přes odkaz na obecních webových stránkách. K přidávání komentářů pod jednotlivé projekty, případně vkládání vlastních návrhů je potom třeba se registrovat. Celý proces je ale velmi jednoduchý a nezabere více než pár minut.

 

 

Fotogalerie