Líbeznické posvícení s protiepidemickými opatřeními

Líbeznické posvícení se blíží, těšit se můžete na lunapark s 24 atrakcemi a bohatý hudební i kulturní program, například Moniku Absolonovou, Michala Prokopa, Andreu Krejdlovou, Hrajeme kabát nebo Klasickej postup, novinkou bude také bubenická show.
Letošní Líbeznické posvícení bude zorganizováno v souladu s pořádáním pravidel pro hromadné venkovní akce. Prostor konání posvícení bude rozdělen na 3 sektory, do kterých bude individuální vstup. Kapacita jednotlivých sektorů je 830 osob. Vstup do všech sektorů bude pořadateli regulován pomocí žetonů. U každého sektoru je k dispozici dezinfekce na ruce. Prosíme všechny návštěvníky, aby toto opatření respektovali a vstupovali do sektorů pouze jejich určenými vstupy. Prodej nápojů bude pouze do jednorázových kelímků. I lunapark je na přijatá opatření připraven, v prostoru atrakcí je dostatečné množství dezinfekce, která je rovněž u každé atrakce.  
Doporučujeme všem návštěvníkům, aby se snažili mezi sebou dodržovat patřičné rozestupy, případně si vzali roušku. Veškerá opatření jsou konzultována s Krajskou hygienickou stanicí Středočeského kraje.
Děkujeme všem za ohleduplnost a dodržování nastavených pravidel.