Usnesení Rady obce Líbeznice č. 23 ze dne 25.07.2013

 

Rada obce Líbeznice:

 

160/2013 – 23. RO

Schvaluje navržený program schůze rady obce a kontrolu usnesení z minulé rady obce.

 

161/2013 – 23. RO

  1. Schvaluje zadání základních podmínek a tezí pro přípravu nového územního plánu obce:
  2. určit v území vedení zeleného pásu, který oddělí urbanizované území a extravilán obce a bude sloužit zároveň jako park s jednoduchou komunikací pro pěší a cyklisty a určit jeho minimální šířku.
  3. definovat funkční využití pro bydlení pro plochu na sever od areálu základní školy, podloženou plánovací smlouvou ze dne 12.06.2012.
  4. určit časové limity pro výstavbu v zastavitelných územích obce.
  5. uvolnit regulativy tvarů střechy pro individuální výstavbu v zastavěném území a jednodušeji vymezit maximální výšky hmoty budov, s požadavkem na upřesnění od zhotovitelů územního plánu
  6.  pro celistvá zastavitelná území dosud nezastavěná určí regulativy tvarů střech, hmoty budov, uliční čáry, polohy veřejných ploch (komunikace, místa separovaného sběru, náměstíčka, hřiště, parky, veřejné osvětlení, vodní prvky) územní studie.
  7. upřesnit funkční užití kostela, jeho okolí a hřbitova v souladu s platnou legislativou a aktuálním využíváním
  8. vymezit západní části prostoru stávajícího fotbalového hřiště pro objekt budoucího společenského a sportovního centra
  9. Ukládá starostovi obce projednat možnou změnu funkčního využití částí pozemků p.č. 998 a 997 v k.ú. Líbeznice na zahrady a sady se Zastupitelstvem obce Hovorčovice.
  10. Bere na vědomí všechny doručené žádosti o změny funkčního využití stávajících ploch v k.ú. Líbeznice v rámci nového zadání územního plánu, které byly obci doručeny do určené lhůty 15.07.2013.

 

162/2013 – 23. RO

 

Bere na vědomí informaci o dosavadním průběhu výběrového řízení na odvoz a likvidaci odpadu ze Sběrného dvora Líbeznice.