Usnesení Zastupitelstva obce Líbeznice č. 3 ze dne 17.04.2013

Zastupitelstvo obce Líbeznice po projednání:

 

27/2013 – 3. ZO

Schvaluje doplnění a úpravu programu jednání zastupitelstva obce a změnu v pořadí projednávání jednotlivých bodů programu. 

 

28/2013 – 3. ZO

            Volí členy návrhové komise PhDr. Františka Grunta a Šárku Kettnerovou.

 

29/2013 – 3. ZO

Volí ověřovateli zápisu z jednání zastupitelstva Mgr. Františka Závorku a Michala Doubravu.

 

30/2013 – 3. ZO

Schvaluje zapisovatelkou z  jednání zastupitelstva obce Mgr. Lucii Vörösovou.

 

31/2013 – 3. ZO

  1. Schvaluje záměr rozšířit přístavbou současný objekt MŠ podle návrhu Ing. arch. Jana Hájka a zvětšit celkovou kapacitu MŠ Líbeznice na 100 dětí.
  2. Schvaluje jako náhradní řešení výstavbu samostatného pavilonu na zahradě MŠ jižně od stávajícího objektu.
  3. Ukládá starostovi obce
    1. podniknout všechny kroky potřebné pro realizaci záměru včetně vypsání všech zadávacích řízení, získání všech správních povolení a obstarání příslušné projektové dokumentace,
    2. sledovat potenciální dotační výzvy a operativně předkládat žádosti o finanční podporu na vybudování nového školského objektu dle projektu architektonické kanceláře Projektil pro proměnlivé využití dle potřeby pro ZŠ a MŠ. 
    3. projednat se starosty sousedních obcí další perspektivu rozvoje a využití kapacity ZŠ a v té souvislosti také možnost participace okolních obcí na investici do nového školského objektu a dalšího rozšiřování školy.

 

32/2013 – 3. ZO

  1. Bere na vědomí informaci o pravděpodobném termínu veřejného projednání EIA pro rozšíření Letiště Vodochody na přelomu května a června nebo spíše na začátku června 2013.
  2. Ukládá starostovi obce připravit potřebné podklady a samotnou prezentaci připomínek obce při veřejném projednání.
  3. Ukládá starostovi obce prezentovat termín tohoto jednání v dostatečném rozsahu občanům obce Líbeznice a zabezpečit možnost jejich účasti při samotném projednání.

           

33/2013 – 3. ZO

  1. Bere na vědomí upozornění společnosti VKM, a.s. na platný závazek obce zakotvený ve Smlouvě o nájmu a provozování vodárenské infrastruktury kanalizace ze dne 11.07.2007 vložit vodárenskou infrastrukturu (kanalizaci) do VKM.
  2. Ukládá starostovi obce zajistit všechny potřebné dokumenty a předložit zastupitelstvu k odsouhlasení Dohodu o vkladu, a to do 30. června 2013.

 

34/2013 – 3. ZO

  1. Schvaluje smlouvu o spolupráci mezi obcí Líbeznice a společnostmi Nikmar Invest s.r.o., Smarthouse Invest s.r.o. a Michlovský s.r.o., jejímž smyslem je obnova a doplnění herních prvků v Areálu zdraví dle přílohy č.
  2. Ukládá starostovi obce tuto smlouvu uzavřít.

 

35/2013 – 3. ZO

Bere na vědomí informaci o realizovaných krocích směřujících k omezení tranzitní dopravy v obci.