Informace k uzavření základní školy i mateřské školy v Líbeznicích, zrušení kulturních akcí

V souvislosti s nejnovějším opatřením Bezpečnostní rady státu bude od zítřejšího dne, tedy středy 11. března 2020, až do odvolání uzavřena Základní škola a Základní umělecká škola Líbeznice. Uzavření se týká i všech aktivit základní umělecké školy a všech zájmových kroužků pořádaných školou. Základní škola Líbeznice zajistí pro všechny žáky výuku na dálku prostřednictvím systému Bakaláři, podrobnosti ohledně dálkového vyučování budou zveřejněny na webových stránkách školy i v systému Bakaláři a rodiče budou o systému výuky na dálku informování. Všechna uvedená opatření platí do odvolání.

Ohledně mimoškolních aktivit a zájmových kroužků organizovaných mimo školu je rozhodnutí o uzavření na organizátorech těchto aktivit.

Výsledkem jednání krizového štábu obce (po konzultacích s vedením mateřské školy) je uzavření i Mateřské školy Líbeznice do odvolání. Důvodem je fakt, že mateřská škola není schopna zajistit provoz školky z personálních důvodů, neboť většina personálu školky je nucena zůstat doma s dětmi v souvislosti s uzavřením základní školy. Rodiče dětí navštěvující mateřskou školu budou informování a informace budou také zveřejněny na webových stránkách školky.

V Líbeznicích se ruší rovněž všechny plánované akce v nejbližší době, kde se předpokládá návštěvnost více než 100 lidí, tedy Velký líbeznický bazar, Jak se dělá zabíjačka, Varan Cup a Maškarní ples pro dospělé.

 

Soubory ke stažení